0745 622 186
0364 730 410 · 0363-401404
Va rugam sa selectati criteriile de cautare! Butonul "Cauta" va deveni activ cand se poate face cautarea.
Plata online Inapoi
Bine ati venit pe Pagina de PLATI ONLINE a  Agentiei Oceania Travel !

Va rugam sa completati campurile obligatorii de mai jos cu toate detaliile necesare.
In urma platii veti primi un mail de reconfirmare a serviciilor rezervate.

Sunt acceptate la plata toate cardurile Visa (emise sub siglele Visa si Visa Electron) si MasterCard (emise sub siglele MasterCard, Maestro si Cirrus) care au drept de utilizare pe internet si ale caror banci sunt inrolate in sistemul 3Dsecure

Este foarte important ca adresa de email si telefonul furnizate in formularul de mai jos sa fie corecte - astfel veti putea fi instiintati despre statusul serviciilor platite. De asemenea, va rugam sa efectuati plati NUMAI pentru serviciile pentru care detineti in prealabil un Contract, respectiv factura fiscala. Nu ne asumam raspunderea pentru serviciile achitate fara a exista in prealabil factura (ofertele prezentate in site-ul agentiei sunt disponibile in limita locurilor vacante - prin urmare, orice pachet turistic trebuie achitat numai in baza unei reconfirmari a disponibilitatii - prin contract / factura).

ATENTIE !!!
Pentru plata in Ron a serviciilor facturate in EURO, se va calcula cursul BNR din ziua platii + 2% comision de risc valutar! Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs sa nu fie validata. Va multumim

Nume :
*
E-mail:
*
Numar telefon:
*

Serie factura:
*
Numar factura:
*
Suma platita:
*
Prin efectuarea platii acceptati numarul de rate fara dobanda specificat mai sus conform Regulamentului Bancii Transilvania "Rate fara dobanda”.
Descriere:
*
Cod: *
captcha
*Plata online jos
CLUBOCEANIA.RO – apartine agentiei Oceania Travel (Sc Oceania Comtur Srl ). Turcia oferă experienţe interesante tuturor categoriilor de turişti, indiferent de preferinţele acestora. In Turcia, iubitorii de istorie vor găsi vestigiile unor cunoscute civilizaţii din vechime, in Turcia, pasionaţii de excursii în munţi au la dispoziţie sute de poteci alpine special amenajate, pentru sportivi sunt în Turcia râuri cu ape repezi care străbat zone unde natura este neatinsă şi sălbatică. Sunt in Turcia atâtea lucruri interesante care merită văzute, incat ne este absolut imposibil să le enumerăm pe toate. ALANYA – un loc atat de frumos incat a fermecat-o si pe Cleopatra, regina Egiptului. ANTALYA – frumusetile Antalyei se vad cel mai bine de pe varful minaretului Yivli. BELEK – fascineaza prin calitatea serviciilor, atmosfera relaxata si senzatia de libertate. BODRUM – este supranumit Saint Tropez-ul Turciei, fiind cautat de artisti si diferite celebritati. CESME – DIDIM – In Cesme gasiti plaje cu nisip alb, apa de un albastru intens, dar si cel mai bun loc pentru impatimitii de windsurf. Didim atrage turistii cu plajele sale superbe, orasele antice, clima placuta si cultura turca. KEMER – peisaje fascinante, intinderi albastre ale marii a caror transparenta ii fascinaza pe vizitatori. KUSADASI – cu siguranta nu puteti sa va plictisiti intr-un sejur in unul din cele mai attractive orase de la Marea Egee. MARMARIS – una din cele mai populare statiuni de vacanta, plina de viata si veselie. SIDE – atmosfera romantica, plaje cu nisip auriu, livezi de lamai si portocali – totul pentru o vacanta perfecta. Cunoaste-ne echipa!

Cunoaste-ne echipa

echipa

Valeria Balan


Director Economic

echipa

Traian Bora

0743-709181
Sales Manager

echipa

Maria Camaras

0747-226602